La preservació del Monestir i de l'entorn de Collserola, objectius de Conesa a la Diputació


  • Comparteix:

El Monestir / Foto: Hemav

El Monestir / Foto: Hemav

L'alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, es marca com a objectiu al mandat de l'òrgan supramunicipal garantir la preservació del Monestir i de l'entorn de Collserola. En una trobada amb periodistes, Conesa ha recordat intervencions d'èxit de la Diputació en patrimoni cultural, com la implicació de la institució en espais com els Museus de Sitges, l'Ermita de Santa Cecília de Montserrat i les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

La Diputació presideix el Consorci del Parc de Collserola i, durant aquest temps, volen impulsar la preservació de l'entorn i també de les àrees de transició amb els espais urbans. En aquest sentit, Conesa ha mostrat la disposició a tirar endavant el projecte de portes de Collserola, una proposta per suscitar noves mirades sobre la franja de contacte entre ciutat i parc. És una idea que va engegar l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias i que ara cal analitzar amb l'alcaldessa, Ada Colau.

Mercè Conesa

No oblidem el projecte que va plantejar l'Ajuntament de Barcelona de les set portes. Hem de veure si l'actual consistori ho vol conservar i veure com el parc fa transició en cadascun dels municipis que l'envolten.


Sant Cugat és el municipi amb més territori en el Parc de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.