Nou santcugatencs han participat a la tancada per reclamar un acord entre JxS i la CUP


  • Comparteix:

Una imatge de la tancada / Foto: Tancada Dejuni

Una imatge de la tancada / Foto: Tancada Dejuni

Nou santcugatencs han participat des d'aquest dissabte fins aquest diumenge al migdia a la Tancada Dejuni de 24 hores organitzada, a títol personal, per alguns membres de l'ANC a l'Escola Pia de Nostra Senyora de Barcelona. Els assistents volen reclamar amb aquesta acció un acord per investir un nou president de la Generalitat i seguir amb el procés independentista.

A vuit dies perquè s'esgoti el termini que obliga a convocar eleccions i just el cap de setmana en què la CUP ha de decidir si investeix o no Artur Mas, els participants han manifestat la necessitat de tenir un nou govern que reflecteixi el 'mandat democràtic' de les eleccions del 27 de setembre passat, tal com ha explicat Josep Lluís Lliberia, un dels santcugatencs presents a l'acció.

Josep Lluís Lliberia

No volem parlar de CUP ni de Junts pel Sí, sinó dels 72, o més, diputats. Volem que portin a terme el mandat que els vam demanar el 27-S.


La tancada ha tingut la participació d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.