C's exigeix a la Generalitat el pagament del deute amb l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'equip de C's a l'Ajuntament durant una reunió / Foto: Twitter de C's

L'equip de C's a l'Ajuntament durant una reunió / Foto: Twitter de C's

Ciutadans (C's) presentarà una moció al ple de gener per exigir el pagament del deute de la Generalitat amb l'Ajuntament, que ascendeix, segons el partit, a 3,9 milions d'euros. El portaveu de la formació, Aldo Ciprián, ha explicat que el deute correspon a diversos exercicis i conceptes, però que una part important s'ha generat per l'aportació que rebia el Patronat Municipal de l'Ensenyament, que ara s'ha hagut de fer càrrec del pagament dels cicles formatius de l'Escola d'Art.

Segons Ciprián, hi ha hagut altres ciutats com Barcelona i Girona que 'han sabut negociar' el retorn del deute amb el govern. Ciprián critica que Sant Cugat no hagi fet 'tot el que estava al seu abast' per aconseguir el mateix.

Aldo Ciprián

Quan hi ha altres ciutats que han rebut la devolució dels diners i Sant Cugat encara no, creiem que no s'ha fet suficient pressió o no s'ha negociat gaire bé.


La proposta de C's també incorpora un punt relacionat amb el portal de transparència. L'acord al qual volen arribar amb tots els partits demana, en aquest sentit, que consti en aquest portal el deute i que aquesta dada s'actualitzi cada tres mesos perquè la consideren de 'rellevant importància per a la ciutadania'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.