Mercè Conesa posa deures a la Generalitat


  • Comparteix:

Moment de l'entrevista

Moment de l'entrevista

L'alcaldessa, Mercè Conesa, demana al nou govern de la Generalitat que es construeixi una nova escola d'infantil i primària a Sant Cugat i que tiri endavant el trasllat del nou institut Leonardo da Vinci. A més, posa deures a les conselleries de Salut i Territori per millorar el sistema sanitari, la mobilitat i la connectivitat amb la resta de la comarca.



Segons Conesa, la natalitat de Sant Cugat fa necessari que la primera demanda que es fa des de l'Ajuntament al nou govern de la Generalitat sigui a la conselleria d'Ensenyament perquè construeixi una nova escola pública al municipi. Seria la dotzena i el consistori aposta perquè s'ubiqui al barri de Volpelleres.

Mercè Conesa

Considerem que, ateses la natalitat de la ciutat i les necessitats que hi ha, tenim una clarament una demanda d'una nova escola de primària que s'ubiqui a Volpelleres perquè a Can Mates ja hi ha tres escoles molt potents.


Peticions a Salut
Conesa s'ha mostrat preocupada per la situació de l'oferta de sanitat pública que hi ha a Sant Cugat. En aquest sentit, aposta, com ja havia fet en anteriors ocasions, perquè l'Hospital General de Catalunya pugui prestar servei a través de la targeta pública de salut. Una demanda que, assegura, ja ha traslladat al nou conseller de Salut, Toni Comín.

L'alcaldessa aposta perquè la conselleria de Territori i Sostenibilitat, que ara encapçala el terrassenc, Josep Rull, apliqui la T-Mobilitat al sistema de transport públic de l'Àrea Metropolitana, on s'inclouen els FGC, per deixar enrere l'actual sistema per zones. Conesa ha dit que aquesta conselleria també hauria de centrar els seus esforços a Sant Cugat per millorar la connectivitat de la ciutat amb la resta de territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.