La relació entre els veïns i l'agrupament escolta de la Floresta, a l'audiència ciutadana


  • Comparteix:

Presència de ciutadans al ple municipal

Presència de ciutadans al ple municipal

L'audiència ciutadana ha tingut com a protagonistes la relació del cau escolta de la Floresta amb el veïnat de l'entorn i el nombre d'efectius en tasques de la brigada municipal. El torn del públic té lloc abans del ple municipal.

ESCOLTA-HO

Cau de la Floresta i la relació amb els veïns de l'entorn
Uns residents a l'entorn de la plaça d'Aiguallonga de la Floresta parlen sobre el cau escolta. Una veïna diu que els nens i les nenes fan les activitats al carrer, fet que, assegura, suposa un risc per a ells. Segons aquesta resident, els infants no respecten les normes de civisme perquè juguen amb el mobiliari urbà i els cotxes, i en alguna ocasió han entrat al pati de gent que viu a la zona. Una altra veïna demana a l'Ajuntament una solució per a aquesta situació i que es busqui un lloc alternatiu per a les activitats del cau.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, diu que treballaran per buscar-hi solucions i que es treballa per buscar una ubicació nova per al cau escolta.

Tasques i efectius de la brigada municipal
Pere Marín parla sobre el nombre d'efectius de la brigada municipal destinat a algunes tasques. Considera que és elevat en alguns casos i fa referència a un episodi recent. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira diu que hi ha tasques que compten amb la participació de persones de plans d'ocupació que estan formant-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.