Recoder es troba amb Manel Nadal aquesta tarda per parlar de la manca d'infraestructures


  • Comparteix:

La reunió es fa a les instal·lacions del consell comarcal.

La reunió es fa a les instal·lacions del consell comarcal.

Lluis Recoder i la resta d'alcaldes de la comarca es reuneixen avui amb el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, per plantejar-li, entre d'altres temes, la necessitat de donar una empenta 'definitiva' a la manca d'infraestructures que pateix, de manera endèmica, el Vallès. L'alcalde ha explicat que espera trobar complicitats en el govern català per tirar endavant infraestructures 'vitals' com l'estació de Renfe a Coll Favà, el corredor del vallès del TGV o el Quart Cinturó.

Manel Nadal, secretari de Mobilitat, es reuneix avui amb els alcaldes de la comarca. Damunt la taula es trobarà una reivindicació clara i 'històrica' com és que es resolgui la manca d'infraestructures que ofega les empreses de la demarcació i dificulta la mobilitat dels ciutadans.

La llista de peticions és llarga. Des de Sant Cugat, l'alcalde porta sota el braç el projecte de l'estació de FGC a Vullpalleres i la necessitat que el govern tripartit faci pressió a Madrid per tirar endavant el corredor vallesà del TGV o la ja -tant reivindicada i mai aconseguida - línia de passatgers Mollet-El Papiol:

Lluís Recoder

Al Vallès tenim un gran problema que és la manca d'infraestructures. Entre d'altres l'estació de Coll Favà de Renfe, Vullpalleres, el 4art cinturó.


La reunió també ha de servir per intercanviar impressions sobre el primer esborrany del Pla Director d'Infraestructures Viàries elaborat per una comissió tècnica impulsada per totes les administracions públiques.

S'espera que, durant la reunió, també puguin sortir temes que afecten la mobilitat del vallès amb Barcelona com ara el Túnel d'Horta i si, finalment, s'opta per un eix viari, ferroviari o s'aparca el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.