Pol Moragas renuncia a la presidència de la JNC de Sant Cugat per motius professionals


  • Comparteix:

Pol Moragas / Foto: JNC

Pol Moragas / Foto: JNC

El cap de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Pol Moragas, renuncia al càrrec per motius professionals. Moragas, que també deixa de ser membre del comitè executiu local de CDC, no abandona la militància i es manté com a representant de la JNC al secretariat de la sectorial nacional de Política Social i Família de Convergència.

El vicepresident de la JNC, Ricard Oliveras, ha substituït Moragas entre els mesos d'agost i aquest mateix gener, per qüestions acadèmiques. Moragas convocarà una assemblea extraordinària de la JNC en les properes setmanes per presentar la renúncia.

En declaracions a Cugat.cat, Moragas explica que motius professionals l'obliguen a fer 'un pas al costat'.

Pol Moragas

No tinc el suficient temps per a les organitzacions i per això em veig obligat a fer aquest pas al costat, perquè no deixo la militància ni els càrrecs a àmbit nacional.


No obstant això, Moragas afirma que participarà activament en la refundació de CDC i que ajudarà el nou cap local de la JNC perquè la branca juvenil sigui 'l'organització política juvenil líder a Sant Cugat'.

Trajectòria de Moragas
Amb una candidatura única, Pol Moragas va ser elegit per unanimitat president de la JNC el juny de 2014. Un càrrec que va revalidar el 2015.

A les passades eleccions municipals, Moragas va anar de número 15 a la llista de CiU. El 2011 va abandonar ICV de Cerdanyola per 'manca de transparència' en el procés de primàries per elegir candidat als comicis municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.