El PSC de Sant Cugat estudiarà si l'expropiació de Cal Castillo compleix la legalitat


  • Comparteix:

Pere Soler, portaveu del PSC a Sant Cugat

Pere Soler, portaveu del PSC a Sant Cugat

El PSC de Sant Cugat estudiarà si l'expropiació de Cal Castillo aprovada al ple d'aquest setmana respecta la legalitat. El portaveu del grup, Pere Soler, ha exposat que l'Ajuntament no ha presentat cap memòria del projecte ni cap informe econòmic que justifiquin l'expropiació de la parcel·la.

El PSC està d'acord amb l'expropiació dels terrenys de Cal Castillo però no vol que es converteixi en una granja escola. Soler apunta que la solució és expropiar la finca i preservar l'espai.

Pere Soler

La solució del Cal Castillo és expropiar i acabar amb aquesta activitat, preservar la zona i, en tot cas, adequar-lo a l'entorn.


La proposta d'expropiar Cal Castillo i convertir-lo en una granja escola de titularitat municipal s'ha aprovat al ple d'aquest dilluns amb el suport de Convergència i el regidor de Procés Constituent, Dimitri Defranc. ERC-MES i el PP s'han abstingut i la CUP, C's, ICV-EUiA i el PSC hi han votat en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.