Oriol Cisteró és el nou president d'ERC Sant Cugat


  • Comparteix:

Membres de la nova executiva / Foto: ERC

Membres de la nova executiva / Foto: ERC

Oriol Cisteró és el nou president d'ERC de Sant Cugat, després que l'assemblea local hagi aprovat per majoria àmplia la seva elecció i la renovació de l'executiva. Cisteró, que encapçalava l'única candidatura, es marca com a principal objectiu reforçar la presència del partit en el teixit associatiu santcugatenc.

Cisteró pren el relleu a la fins ara presidenta i portaveu d'ERC-MES al ple, Mireia Ingla. Cisteró va ser el número 6 a les llistes de les darreres eleccions municipals i fins ara era el secretari d'Imatge i Comunicació de l'executiva del partit.

El nou president ha marcat com a principal objectiu incrementar l'activisme de la militància a les entitats del municipi.

Oriol Cisteró

Ens hem plantejat diversos reptes, però un dels importants és que la militància ha de ser activista i participar a les entitats.


Cisteró també ha destacat l'evolució de la secció local en els últims anys, que ha aconseguit tornar a tenir representació al ple municipal. Per això, un altre dels objectius marcats per la nova executiva és donar suport al grup municipal, a més de treballar per eixamplar la base social partidària de la independència i la militància. L'assemblea també ha donat el vistiplau a la creació d'una secció del partit a Valldoreix amb capacitat de decisió.

L'acompanyen en la nova direcció local:

- Alba Gordó, secretària d'Organització
- Pilar Gibert, secretària de Finances
- Èric Gómez, secretari de Política Municipal
- Esther Madrona, secretària d'Imatge i Comunicació
- Ainhoa Mir, secretària de la Dona
- Xavier Ros, vocal d'Entitats i esports
- Eva Lafuente, vocal de Districtes
- Teresa Veciana, vocal de Coordinació Interna

Són membres nats d'aquest òrgan la portaveu del grup municipal, Mireia Ingla, el portaveu del grup a l'EMD de Valldoreix, Noël Climent, i el portaveu de les JERC, Lluc Cahís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.