L'alcaldessa de Vic considera Conesa una bona candidata a liderar CDC


  • Comparteix:

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra / Foto: La Xarxa

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra / Foto: La Xarxa

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra (CDC), considera l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, una bona candidata a la secretaria general de CDC. En una entrevista a la Xarxa, Erra ha assegurat que Conesa ha demostrat com a alcaldessa, com a portaveu de CDC i com a presidenta de la Diputació de Barcelona que és 'una bona aposta'. CDC ha iniciat el procés de refundació que portarà al partit a un congrés extraordinari entre el 3 i el 5 de juny.

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha valorat així Conesa com a candidata.

Anna Erra

Mercè Conesa ho ha demostrat durant la seva tasca com alcaldessa, portaveu i presidenta de la Diputació. Per mi és una bona aposta.


De moment, el fins ara coordinador general de CDC, Josep Rull, ha deixat el càrrec i ha descartat presentar candidatura a la secretaria general, ja que considera que no és compatible amb la tasca com a conseller. El president de CDC, Artur Mas, pilotarà aquest procés de refundació de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.