El PP vol que la UE no s'allunyi dels Estats Units i lluiti contra el terrorisme i la immigració il·legal


  • Comparteix:

El PP diu que no cal trencar les relacions transatlàntiques per enfortir Europa

El PP diu que no cal trencar les relacions transatlàntiques per enfortir Europa

Enfortir la Unió Europea sense trencar les relacions transatlàntiques és un dels missatges centrals del Partit Popular per a les eleccions europees del 13 de juny. Els populars, amb Jaime Mayor Oreja al capdavant, es presenten als comicis amb l'objectiu de superar els reptes que plantegen el terrorisme i la immigració il·legal.

La presidenta de la secció local del PP, Berta Rodríguez, ha explicat el programa electoral del seu partit per a les eleccions al Parlament Europeu. Els eixos bàsics són mantenir la cohesió a l'Europa ampliada, consolidar el Pacte d'Estabilitat i afrontar conjuntament els reptes que plantegen els dos principals problemes que, segons el PP, ha d'afrontar Europa: el terrorisme internacional i la immigració il·legal. Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

El terrorisme i la immigració il·legal són els problemes més greus, i s'han de resoldre entre tots els estats membres.


El PP aposta perquè la Unió Europea mantingui unes relacions preferents amb els Estats Units, i critica la postura del govern de Zapatero perquè, assegura, supedita el paper d'Espanya als interessos de França i Alemanya.

Berta Rodríguez

Perquè Europa sigui més forta, no cal trencar les relacions transatlàntiques. Ara el govern aposta per supeditar-se a França i Alemanya.


El PP de Sant Cugat organitzarà diversos actes durant la campanya electoral per a les europees, que comença demà, i rebrà la visita el proper diumenge d'Aleix Vidal-Quadras. La secció local no farà penjada de cartells aquesta mitjanit, i s'unirà a l'acte central que organitzarà el partit a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.