C's lamenta la falta d'il·luminació en un tram de la Floresta de la carretera de Vallvidrera


  • Comparteix:

El tram és a la carretera de Vallvidrera / Foto: Google Maps

El tram és a la carretera de Vallvidrera / Foto: Google Maps

Ciutadans (C's) lamenta 'la nul·la il·luminació' a un tram de la carretera de Vallvidrera, a l'altura del restaurant Mas Pins de la Floresta. A més, asseguren que 'la manca de voral' fa que la circulació en aquest sector sigui 'encara més perillosa' per a vehicles i vianants.

El portaveu del partit, Aldo Ciprián, ha explicat que a la zona en qüestió ni tan sols es garanteix l'enllumenat als espais on hi ha els cubells d'escombraries.

Aldo Ciprián

A partir de les sis és una zona molt fosca i molt perillosa perquè és una zona de pas de cotxes. Ni tan sols els punts de recollida d'escombraries tenen un punt de llum.


C's assegura que ha traslladat la queixa a l'Ajuntament, però que la via afectada depèn de la Diputació de Barcelona i que encara estan a l'espera de conèixer com es pot solucionar. C's ha fet aquesta reclamació arran de queixes d'una veïna de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.