Salvador Milà diu que la urbanització a Can Busquets és responsabilitat de l'equip de govern, i no de la Generalitat


  • Comparteix:

El conseller de Medi Ambient assegura que depèn de la 'voluntat política' del consistori

El conseller de Medi Ambient assegura que depèn de la 'voluntat política' del consistori

El conseller de Medi Ambient ha traslladat a l'equip de govern la responsabilitat de la futura urbanització parcial de Can Busquets, prevista a la modificació del PGM de La Floresta. Salvador Milà assegura que els ajuntaments són autònoms per decidir els desenvolupaments urbanístics dels seus termes municipals. En tot cas, segons el conseller, la Generalitat només pot ratificar la voluntat política expressada pel ple municipal.

Milà ha explicat que la responsabilitat del seu departament és aportar els informes necessaris per avaluar l'impacte del planejament urbanístic sobre el Parc de Collserola, però ha insistit en què li correspon a l'equip de govern de Sant Cugat prendre la iniciativa sobre l'ordenació territorial del seu municipi.

El conseller de Medi Ambient ha remarcat que el seu departament és favorable a la preservació integral dels espais naturals, però ha afegit que depèn de la 'voluntat política' de cada consistori definir el model de ciutat pel qual s'opta.

Salvador Milà

Nosaltres som favorables a la preservació dels espais naturals, però li correspon a l'ajuntament proposar canvis en l'ordenació i definir el seu model de ciutat.


Recordem que l'aprovació definitiva de la modificació del PGM de La Floresta està ara en mans del Consell Executiu de la Generalitat, un cop rebut el vistiplau tècnic per part de la Comissió Jurídica Assessora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.