ERC-MES portarà al ple la represa de les sessions del Pacte per la Nit


  • Comparteix:

ERC-MES presentarà una moció al ple de febrer per reprendre les sessions del Pacte per la Nit. La coalició ja havia presentat una moció similar el juliol que va ser tombada amb l'abstenció del PSC a canvi que comencessin immediatament les reunions, un fet que no s'ha produït, tot i el compromís de Convergència. Per això, esperen obtenir aquest cop el suport del ple.

La moció proposa, mentre no s'arribi a un altre acord, que s'apliquin els acords del pacte del 2012 i es deixin sense efecte 'tots els decrets que ho contradiguin'. El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha assenyalat que confien que la moció tirarà endavant. Gómez admet que el text inclou punts que no són competència del ple, però que són un toc d'atenció.

Èric Gómez

És una vinculació democràtica al govern, un toc d'atenció. El que no pot ser és que de forma unilateral Convergència trenqui els acords del Pacte per la Nit mig any després.


ERC-MES aprofita també la moció per reclamar una nova ordenança de terrasses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.