El consell de la Floresta dobla les comissions de treball i implica una quarantena de veïns


  • Comparteix:

Així va acabar l'últim consell de barri de la Floresta

Així va acabar l'últim consell de barri de la Floresta

El consell de barri de la Floresta, que celebra nova sessió aquest dijous, ha creat tres noves comissions de treball que se sumen a les quatre existents amb l'objectiu de potenciar la vessant participativa del districte. Una quarantena de veïns formen part d'aquests grups de treball que ara també s'implicaran en els àmbits de l'educació, els equipaments, i el patrimoni i la memòria.

Fins ara el consell florestà tenia quatre comissions de treball: cultura, medi ambient, seguretat, i urbanisme i mobilitat. El president del consell de barri, Ramon Piqué, s'ha mostrat satisfet de la bona resposta que va tenir la crida a la participació que va fer a l'últim consell. Piqué considera que comissions com l'educativa es traduirà en moltes propostes per al barri, donada la implicació d'entitats com les AMPA de l'escola La Floresta, Tretzevents i l'institut Arnau Cadell, l'escola bressol La Mimosa i l'Olimpyc, entre d'altres.

El president florestà, de la CUP-PC, també ha destacat que el nou consell de barri ha servit per posar en contacte entitats que no es coneixien. És per això que ha situat l'òrgan de participació com un mecanisme amb un alt nivell cohesionador.

Ramon Piqué

És estimulador. El consell de barri té sentit si hi ha entitats que la conformen.


El consell de barri de la Floresta tindrà lloc aquest dijous, a les set de la tarda, al Centre Social i Sanitari del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.