C's vol que Sant Cugat tingui un protocol educatiu contra la transfòbia


  • Comparteix:

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprián

Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprián

Ciutadans (C's) presentarà una moció al ple municipal de febrer perquè Sant Cugat tingui un protocol educatiu contra la transfòbia i l'assetjament escolar per identitat de gènere. El partit d'Albert Rivera demana que es presenti l'esborrany del protocol al Consell Escolar perquè sigui treballat, esmenat i enriquit amb l'objectiu d'implantar-lo a la ciutat.

C's vol traslladar el contingut de la moció i l'esborrany del protocol a la comunitat educativa de Sant Cugat a través de les AMPA de les escoles i instituts de la ciutat i a Chrysallis, l'associació de famílies de menors transsexuals. La regidora Munia Fernández-Jordán ha explicat que la proposta vol vetllar pels drets dels menors.

Munia Fernández-Jordán

El protocol vol dotar d'unes pautes per donar suport a alumnes i professors. S'observa que els professor a vegades no tenen prou mitjans per abordar el problema. No es tracta d'amagar ni de publicitar el problema sinó de vetllar pels drets dels menors.


El plenari va aprovar el gener per majoria una moció de condemna a la transfòbia i tota discriminació per identitat de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.