El PSC vol mantenir la bonificació en l'IBI als edificis compromesos amb reduir les emissions de CO2


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Pere Soler / Foto: Localpres

El portaveu del PSC, Pere Soler / Foto: Localpres

El PSC vol que l'Ajuntament estudiï la possibilitat d'ampliar la bonificació de l'IBI, aprovada a les ordenances fiscals de 2010, per a aquells edificis que fomentin la reducció de les emissions de CO2. A través d'una moció que presentaran al ple de dilluns que ve per plantejar una estratègia local sobre el canvi climàtic, els socialistes proposen que el consistori faci públic un informe anual sobre l'estalvi d'emissions de gasos i política ambiental.

Arran dels acords assolits a la Cimera del Clima de París als quals el ple va sumar-se a través d'una moció institucional, el text del PSC recull que l'estalvi que es produeixi per aquestes mesures s'ha de notar sobre la ciutadania. En aquest sentit, el portaveu del partit, Pere Soler, ha posat sobre la taula allargar la bonificació sobre l'IBI en aquells edificis que apostin per sumar-se a aquesta causa.

Pere Soler

Hem fet càlculs i creiem que així s'incentivaria no només l'estalvi de les empreses, sinó també el dels particulars, en aquells edificis on s'apostés per les energies renovables.


La moció socialista també insta l'Ajuntament a fer públic un informe anual sobre l'estalvi d'emissions de gasos i política ambiental, tal com figura als acords assumits amb el Pla d'Acció d'Energia Sostenible de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.