El PSC obre una oficina parlamentària per fer arribar propostes al Congrés dels Diputats


  • Comparteix:

La santcugatenca Montserrat Colldeforns és diputada a Madrid

La santcugatenca Montserrat Colldeforns és diputada a Madrid

L'agrupació local del PSC ha obert una oficina que servirà de contacte entre la ciutadania i la diputada santcugatenca Montserrat Colldeforns. Amb aquesta iniciativa, els socialistes volen apropar la política a la societat i donar mostres del nou estil que, asseguren, ha imposat el nou govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

El PSC ha obert a Sant Cugat una de les dues oficines parlamentàries que la Federació Vallès Oest del partit ha instal·lat a la demarcació de Terrassa. Aprofitant que la diputada al Congrés Montserrat Colldeforns viu a la nostra ciutat, la secció local del PSC vol que els ciutadans i les entitats puguin fer arribar les seves demandes i peticions, a través d'aquesta oficina, fins a la cambra baixa. Segons el primer secretari del PSC a Sant Cugat, Salvador Gausa, l'objectiu és apropar la política a la ciutadania.

Salvador Gausa

Els ciutadans o entitats que vulguin informació o fer arribar preguntes al govern, ho poden fer a través de l'oficina.


Salvador Gausa considera que l'obertura d'aquesta oficina parlamentària és una mostra més del nou estil de fer política que ha imposat el nou president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Un estil, segons Gausa, marcat per la proximitat amb la ciutadania.

Salvador Gausa

Zapatero té un nou estil de fer política, molt diferent al d'Aznar, marcat per la proximitat i el diàleg.


Gausa ha posat com a exemple de les consultes que es poden vehicular a través de l'oficina el retard de la posada en marxa de la línia de Renfe Mollet-Papiol, una qüestió d'especial interès per als santcugatencs. Les propostes es poden fer arribar a Montserrat Colldeforns a través de la seu de l'agrupació local del PSC o bé mitjançant la pàgina web del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.