Reviu el torn de precs i preguntes del ple de febrer


  • Comparteix:

El ple se celebra el tercer dilluns de cada mes

El ple se celebra el tercer dilluns de cada mes

El calendari per posar en marxa l'arranjament dels problemes de l'escola La Floresta, la situació dels contenidors cremats i la campanya d'esterilització de senglars han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. Es tracta del darrer punt de cada sessió plenària i, en el cas de la trobada d'aquest mes, l'equip no ha donat resposta a les qüestions per ajustar el temps.

ESCOLTA-HO

- Ramon Piqué (CUP-PC) ha preguntat a l'equip de govern quan es donarà solució als problemes en les instal·lacions de l'escola La Floresta.

- Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha lamentat que l'equip de govern no hagi informat encara sobre el preu dels autobusos de Valldoreix i Sant Cugat, una pregunta que es va traslladar en un ple anterior. D'altra banda, el regidor ha traslladat la inquietud sobre els casos de contenidors cremats a la ciutat.

- Mireia Ingla (ERC-MES) ha preguntat quin és el criteri per cedir la sala de plens a entitats per celebrar-hi actes.

- Èric Gómez (ERC-MES) ha demanat que es posi solució a les baixes temperatures que es viuen al pavelló de la Floresta.

- Álvaro Benejam (PP) ha preguntat si el Mercat de Pere San pot regular els seus horaris o si depèn de l'Ajuntament. D'altra banda, ha preguntat si el consistori ha contractat alguna empresa de seguretat recentment.

- Pere Soler (PSC) ha preguntat si les ajudes que ofereix l'Ajuntament als centres escolars per adquirir material escolar van destinades a espais públics i privats. D'altra banda, ha demanat el posicionament de l'equip de govern arran la negativa dels veïns de Sol i Aire pel que fa a la construcció d'una granja escola als terrenys de Cal Castillo.

- Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) ha reclamat la reactivació del procés del ROM i del reglament de participació ciutadana.

- Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat que s'eliminin els signes franquistes de les cases.

- Munia Fernández-Jordán (C's) ha proposat que l'Ajuntament posi en marxa un sistema d'esterilització de porcs senglars que ja està duent a terme el consistori de Terrassa.

- Sergio Blázquez (C's) ha demanat si s'està posant en marxa els acords assolits sobre la protecció d'arbres d'interès local.

- Aldo Ciprián (C's) ha preguntat quan es posarà en marxa la moció de seguiment de mocions. També ha demanat si es podria posar en marxa un reglament d'ús dels horts urbans de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.