ERC-MES no formarà govern amb Convergència, però mantindrà els acords puntuals


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea / Foto: Cedida

Moment de l'assemblea / Foto: Cedida

La militància d'ERC ha refermat aquest dilluns en assemblea la voluntat de mantenir-se com una oposició 'responsable però contundent' i descarta la possibilitat d'entrar al govern de Convergència malgrat els oferiments de l'alcaldessa. En una trobada al Xalet Negre en què han participat una cinquantena de militants, els republicans han acordat mantenir la voluntat d'arribar a acords puntuals, com el pacte d'estabilitat pressupostària, i ratifiquen així un posicionament que ja van adoptar durant la campanya electoral.

El president del partit, Oriol Cisteró, ha rebutjat la idea que la formació estigui dividida i assegura que la militància comprèn el paper que fa el grup municipal d'ERC-MES.

Oriol Cisteró

L'opinió majoritària, amb certs graus de diferència, ha estat ratificar-se que el camí que s'ha seguit fins ara és el correcte. Un camí que permet avançar al municipi en les línies en què el partit creu que s'ha d'avançar que a vegades són coincidents amb les de Convergència i a vegades no.


La reunió d'ERC arriba després que les JERC rebutgessin per unanimitat la possibilitat d'entrar a l'equip de govern. Cisteró ha explicat que a la trobada s'han exposat també punts de vista favorables a l'acord. Finalment, assegura, s'ha pactat 'un punt intermig'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.