Iceta (PSC), esperançat a trobar una solució per a la planta de Delphi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Miquel Iceta, a l'esquerra, durant la visita a Delphi

Miquel Iceta, a l'esquerra, durant la visita a Delphi

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta, s'ha mostrat esperançat a trobar una solució per a la reindustrialització de Delphi. Ho ha dit en una visita aquest dimarts a la planta de Sant Cugat on ha explicat que tots els partits i les administracions estan units per salvar el màxim nombre de treballadors possible.

Segons Iceta, el fet que la direcció de Delphi vulgui deslocalitzar la producció de Sant Cugat a un altre país no implica que la producció de la planta vallesana no es pugui mantenir amb una altra empresa.

Miquel Iceta

El nostre missatge barreja la preocupació però també l'esperança perquè estem parlant d'una empresa amb potencial. El fet que la matriu de la multinacional vulgui desplaçar la producció no implica que no es pugui mantenir un nivell de producció alt a Sant Cugat.


En la trobada amb el comitè d'empresa, Iceta ha estat acompanyat per l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el portaveu del PSC a l'Ajuntament, Pere Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.