L'assemblea d'UDC confia en la presidència de Xavier Cortés el retorn del partit a l'Ajuntament


  • Comparteix:

La nova junta d'UDC / Foto: Cedida

La nova junta d'UDC / Foto: Cedida

Els militants d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) de Sant Cugat han donat el vistiplau perquè Xavier Cortés assumeixi la presidència de l'agrupació local del partit. El democristià, únic militant que havia presentat candidatura al càrrec, havia assumit aquestes funcions des de la marxa de l'expresidenta Cristina Paraira de la formació democristiana. El nou president, també màxim responsable de l'executiva comarcal, es marca com a objectiu tornar a tenir presència al ple municipal.

Cortés ho ha explicat a Cugat.cat.

Xavier Cortés

Ens marquem com a objectiu no deixar de ser un referent per a la societat santcugatenca. Per tant, ens volem demostrar vius i ben vius en la vida social i cultural de la ciutat. El nostre objectiu es troba en les properes eleccions municipals per recuperar la nostra representació institucional.


L'assemblea d'aquest dimarts, que ha tingut la participació d'una trentena de militants, ha configurat la nova executiva local del partit, formada per nou persones: Teresa Vilaseca, Carles Toda, Manel Vila, Salvador Montes, Jaume Martín, Lluís Mestres, Oriol Molins, Albert Martell i el mateix Cortés.

El president democristià va ser el membre de la llista de CiU a Sant Cugat que es va quedar a les portes de ser regidor a les passades municipals. De fet, si algun representant de Convergència renunciés a l'acta de regidor, ell seria el següent a la llista en poder assumir el càrrec. Després, Cortés va ocupar el número 51 de la candidatura d'UDC als comicis catalans.

L'agrupació comarcal d'UDC, de la qual Cortés també és president, està pendent de renovació. El partit celebrarà un congrés el 16 d'abril per renovar tota l'estructura territorial i l'estratègia política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.