200 militants del PSC, cridats a participar avui a la consulta pel pacte amb C's


  • Comparteix:

Pedro Sánchez i Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

Pedro Sánchez i Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

Uns 200 militants del PSC de Sant Cugat estan cridats a participar a la consulta sobre el pacte entre el PSOE i C's. El procés participatiu finalitza aquest dissabte i els socialistes santcugatencs poden votar a les seus del PSC de Rubí i de Terrassa, de deu del matí a sis de la tarda.

La butlleta que trobarà la militància té l'escrit: 'El PSOE ha assolit i proposat acords amb diverses forces polítiques per donar suport a la investidura de Pedro Sánchez a la presidència del govern. ¿Dónes suport a aquests acords per conformar un govern progressista i reformista?', sense cap referència al partit d'Albert Rivera.

El portaveu socialista, Pere Soler, posa en valor aquesta iniciativa i la considera un pas cap a la modernització del partit.

Pere Soler

S'ha d'ampliar per a futures convocatòries. Cal destacar que Podem i C's, que s'autoanomenen nova política, fan consultes d'aquest tipus.


El PSC posa a disposició dels militants que necessitin transport els telèfons 93 674 58 58 i 674 367 110 per facilitar l'arribada a les seus de votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.