El PSC vol unitat per reclamar de nou l'hospital de referència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal

Imatge d'arxiu del ple municipal

El PSC vol que Sant Cugat torni a reclamar la construcció de l'hospital de referència per a la zona, aturat per la conselleria de Salut el 2011. Per això presentarà una moció al ple municipal amb aquesta petició, com ja han fet Rubí i Castellbisbal, per exigir la posada en marxa de l'hospital Vicente Ferrer.

El grup municipal socialista vol que tots els partits del ple s'uneixin en aquesta petició, ara que l'Hospital General de Catalunya quedarà fora de la xarxa pública. Ho ha explicat el portaveu del PSC, Pere Soler.

Pere Soler

Sabem que la conselleria ja no compta amb l'HGC i es pot tirar endavant l'hospital de referència. Volem que la petició es faci des del consistori.


D'aquesta manera, el PSC demana a la conselleria millores en els recursos sanitaris per a la ciutat. Amb aquest mateix objectiu, la moció també reclama un ambulatori amb servei d'infermeria per al barri de Sant Francesc-Monestir i la posada en marxa d'una unitat d'urgències d'atenció primària, de diagnosi ràpid i de pediatria (CUAP) que doni cobertura en horari nocturn i festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.