El pressupost participatiu de l'Ajuntament protagonitza el Consell de Ciutat, que es constitueix avui


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un Consell de Ciutat

Imatge d'arxiu d'un Consell de Ciutat

El pressupost participatiu de l'Ajuntament és el punt destacat de l'ordre del dia del Consell de Ciutat, que es constitueix aquest dimarts a la sala de plens del consistori a dos quarts de vuit del vespre. Durant la sessió s'establiran les bases del procés participatiu que ha de decidir a què es destina un milió d'euros d'inversió del pressupost municipal.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, presidirà la sessió de constitució del Consell de Ciutat, que està format per representants d'entitats, els membres dels consells sectorials i persones a títol individual representatives de la ciutat. Durant l'acte s'elegirà el sotspresident del Consell.

El Consell de Ciutat
És el màxim òrgan consultiu i de participació de Sant Cugat, on representants de la ciutadania i de les entitats debaten amb responsables polítics els assumptes públics de la ciutat. Les seves funcions principals són debatre els plans d'actuació generals, canalitzar queixes i suggeriments, emetre informes, promoure estudis i fer propostes en matèria de desenvolupament econòmic, local, planificació estratègica de la ciutat i grans projectes urbans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.