El PP vol que Sant Cugat entri a la zona 1 de transport mentre no arriba la T-Mobilitat a la ciutat


  • Comparteix:

El PP vol que Sant Cugat passi a la zona 1 / Foto: ACN

El PP vol que Sant Cugat passi a la zona 1 / Foto: ACN

El PP demanarà que s'inclogui Sant Cugat a la zona tarifària 1 de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) mentre no entri en funcionament la T-Mobilitat. Els populars faran arribar la petició al ple municipal de març.

Segons el PP, el fet que Sant Cugat estigui a la zona 2 implica un greuge si es compara amb els municipis que formen part de la 1. Els populars destaquen la diferència de preu dels bitllets entre una zona i l'altra, fet que genera als santcugatencs un 'perjudici econòmic'. En aquest sentit, la moció insta l'ATM a promoure les accions necessàries perquè Sant Cugat passi a la zona 1, mentre no entri en funcionament a la ciutat la T-Mobilitat, el sistema de transport públic que substituirà tota la gamma actual de títols. Ho ha explicat el portaveu del PP, Álvaro Benejam.

Álvaro Benejam

Mentre no estigui en funcionament la T-Mobilitat, posem Sant Cugat a la zona 1, fet que alleugirà el cost dels que van a treballar i agafen cada dia els Ferrocarrils.


Segons la Generalitat, la T-Mobilitat ha de començar a funcionar el segon semestre d'aquest any a tota la primera corona de Barcelona. Posteriorment, s'implantarà de forma progressiva a la resta de corones - entre les quals hi ha la zona 2 com Sant Cugat - amb l'objectiu que el 2018 sigui una realitat a tot Catalunya.

La moció de la zona 1 és la tercera que el PP portarà al ple d'aquest mes. Les altres dues tenen a veure amb la vigència de les Diputacions provincials i la situació laboral dels agents de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.