CiU de Valldoreix es queixa que el govern no s'interessi per construir pisos públics a la zona


  • Comparteix:

Marc Monells i Susanna Pellicer són vocals de CiU a Valldoreix

Marc Monells i Susanna Pellicer són vocals de CiU a Valldoreix

CiU de Valldoreix ha afirmat que la Candidatura de Progrés no aposta per la construcció d'habitatge social perquè, diu, 'té por' que la penetració de Promusa a la zona comporti trencar amb la tipologia de cases unifamiliars. Segons la federació, el govern ha de buscar terrenys per a l'edificació de futures promocions i no limitar-se, únicament, a demanar l'ingrés de l'entitat al consell d'administració de Promusa.

A la darrera junta de veïns, la Candidatura de Progrés i CiU van aprovar demanar a l'Ajuntament la inclosió de l'EMD dins el consell d'administració de Promusa. L'acord va arribar a arrel de la moció alternativa que el govern va presentar sobre un text de CiU.

El document de la federació nacionalista demanava que Valldoreix s'inclogués dins el Pla d'Habitatge per a joves de Promusa i la cessió de terrenys per futures promocions. CiU critica que en la proposta de la Candidatura no és fes cap al.lusió a la construcció d'habitatge públic a la zona. El portaveu Marc Monells ha afirmat que el govern tem que l'entrada de Promusa a Valldoreix posi en perill la tipologia existent de cases unifamiliars:

Marc Monells

Sabem que la construcció d'habitatge públic no és una de les prioritats del govern, no contempla cap inversió en aquest sentit


CiU ha assegurat que el govern va presentar la moció alternativa a última hora per impedir que la federació nacionalista 'es pengés la medalla' a l'hora de demanar més habitatge públic per a Valldoreix. Marc Monells ha criticat el poc interès mostrat pel govern en aquest tema, com està fent -diu- en la possible construcció de 48 pisos públics per a joves en uns terrenys pròxims a l'estació, propietat de la parròquia:

Marc Monells

No han mostrat cap interès en aquest assumpte, no ho ha recolzat ni han fet cap gestió per promoure els pisos públics a la nostra zona


Monells ha remarcat que el seu grup va votar a favor de la moció alternativa presentada per la Candidatura, per no anar en detriment dels interessos dels valldoreixencs. El portaveu del grup també s'ha queixat l'actitud d'oposició sistemàtica de la Candidatura de Progrés vers a totes les propostes que presenta la federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.