Ciutadans vol crear un registre municipal de bicicletes


  • Comparteix:

Dos dels regidors de Ciutadans durant la roda de premsa

Dos dels regidors de Ciutadans durant la roda de premsa

Ciutadans presentarà una moció al ple municipal de març per demanar la creació d'un registre local de bicicletes. La proposta té l'objectiu de millorar la prevenció davant els robatoris de bicicletes a Sant Cugat i facilitar, un cop localitzades, la devolució als propietaris. El servei pretén ser gratuït i voluntari per als interessats.

Ho ha explicat el portaveu de C's, Aldo Ciprián, en roda de premsa.

Aldo Ciprián

La voluntat és que tingui un cost zero per als usuaris i que hi hagi la possibilitat de reclamar a les diferents assegurances.


El registre, a més, vol incloure una mena de matrícula o adhesiu a les bicicletes amb un número d'identificació visible. Ciutadans proposa, també, que el registre es coordini amb altres registres similars que hi ha a diferents poblacions de l'Estat espanyol i que es facin campanyes informatives amb consells generals per evitar robatoris.

La moció pretén, a més, que s'intensifiquin les campanyes de seguretat viària per millorar la coexistència d'usuaris, vianants i altres vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.