El PSC lamenta 'el dèficit de personal i de material de treball' del parc de bombers de Rubí-Sant Cugat


  • Comparteix:

Soler, a l'esquerra, amb membres del parc de bombers / Foto: PSC

Soler, a l'esquerra, amb membres del parc de bombers / Foto: PSC

El PSC vol que que es facin inversions i millores al parc de bombers de Rubí-Sant Cugat, que també dóna servei a Castellbisbal. Els socialistes subratllen que fa més de cinc anys que el personal d'aquest espai reclama un increment de la plantilla per garantir la cobertura de tots els torns de guàrdia.

El PSC lamenta 'l'estat de dèficit' en què es troba el material amb què els bombers fan les tasques d'extinció, sinistres i de rescat. El partit assegura que aquesta situació 'és generalitzada' a tot el país i que la propera convocatòria de places 'no cobrirà la demanda'.

El portaveu socialista, Pere Soler, reclama que la ciutat demani a la Generalitat que doti el cos de la plantilla del suficient personal per cobrir els torns, fet que ara no passa.

Pere Soler

Com a ciutat, podem reclamar a la Generalitat que ampliï la plantilla que permeti cobrir el torn. Ara, manquen dos bombers per torn.


El PSC fa extensiva la demanda dels bombers perquè tinguin una formació específica de sinistres químics i equipament adequat per poder abordar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.