L'executiva de Solidaritat per la Independència de Sant Cugat es dissol


  • Comparteix:

Alguns dels membre de SI que es van presentar a les eleccions / Foto: SI

Alguns dels membre de SI que es van presentar a les eleccions / Foto: SI

L'executiva local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) es dissol perquè 'no hi ha espai polític per continuar desenvolupant la política independentista' enfocada en 'la transversalitat i la unilateralitat'. El partit va engegar al juny un procés de reflexió intern arran dels resultats a les eleccions municipals, en què la formació va acumular 119 vots.

La coordinadora local del partit, Maria Rosa Comellas, ha posat en valor que la formació va ser 'la primera força independentista de la ciutat'.

Maria Rosa Comellas

Quan vam començar a Sant Cugat, no hi havia partits independentistes. Convergència s'hi ha convertit i ERC estava a favor del pacte fiscal.


Després de la dissolució, una executiva del Vallès Occidental integrarà la militància de SI als municipis de la comarca, entre ells Sant Cugat. A partir d'ara, s'obre un procés per elegir una nova executiva local amb uns paràmetres que marcaran els estatuts del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.