Sant Cugat acull l'últim Consell Nacional de Joves d'Esquerra Verda abans de l'Assemblea Nacional de maig


  • Comparteix:

Pau Planelles, Ramon Gutiérrez i Montserrat Mompió al local d'ICV de Sant Cugat

Pau Planelles, Ramon Gutiérrez i Montserrat Mompió al local d'ICV de Sant Cugat

El Consell Nacional de Joves d'Esquerra Verda, el màxim òrgan de les joventuts d'ICV, s'ha reunit aquest dissabte a Sant Cugat per darrera vegada abans de l'Assemblea Nacional que se celebrarà els propers 7 i 8 de maig a l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta del darrer consell en el qual participarà el santcugatenc Ramon Gutiérrez, que, després d'aquesta, deixarà l'organització juvenil per dedicar-se plenament a la tasca de regidor. La reunió d'aquest diumenge ha servit per prendre el pols a l'organització i ha designat Gutiérrez com a copresident de l'Assemblea General.

L'Assemblea General, de caràcter bianual, servirà per definir les estratègies de Joves d'Esquerra Verda pels propers anys i per nomenar els nous càrrecs. D'aquesta manera, Pau Planelles i Anna Rovira passaran el relleu a Montserrat Mompió i Gabino Martínez al capdavant de la coordinació nacional de joves. Planelles ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, que es tracta d'un relleu de continuïtat i afirma que l'objectiu de l'assemblea és sumar esforços sempre sota el prisma de la joventut.

Pau Planelles

La voluntat d'aquesta assemblea, que té per lema 'Tot el que és jove ho fem nostre', és explicar d'on venim i recollir el millor de la nostra trajectòria política en un moment de forts canvis polítics. Volem explicar també totes les confluències que hem fet a nivell municipal i nacional.


En un procés paral·lel al que està vivint ICV a àmbit nacional, que aquest dissabte ha proclamat David Cid i la diputada Marta Ribas com a nous coordinadors nacionals de la formació. Joves d'Esquerra Verda busca amb el relleu de càrrecs aconseguir ampliar la base social de la formació i aconseguir implicar els joves en la política. En aquest sentit, ha explicat la candidata Mompió, les assemblees territorials i locals juguen un paper indispensable.

Montserrat Mompió

Crec que les organitzacions locals i territorials de joves són el pal de paller de l'organització. Joves d'Esquerra Verda no es pot entendre si no és a través del seu territori. La idea és que puguem sortir de l'assemblea reforçats per tenir més eines amb el territori.


El d'aquest dissabte ha estat l'últim Consell Nacional de Ramon Gutiérrez, que considera que el relleu és clau en les joventuts dels partits. Gutiérrez ha valorat molt positivament el seu pas per l'organització a la qual ha definit com un 'espai de creixement'.

L'Assemblea Nacional de Joves d'Esquerra Verda tindrà lloc el 7 i 8 de maig a l'Hospitalet de Llobregat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.