Reviu el torn de precs i preguntes del ple de març


  • Comparteix:

Una votació del ple

Una votació del ple

La petició de cadires per part de les AMPA per celebrar les festes de fi de curs, l'estat del Punt Verd de Can Magí i l'eliminació de Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

- Mercè Conesa (Alcaldessa) ha demanat que el plenari se sumi al condol per la mort de la filla del Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell.

- Dimitri Defranc (CUP-PC) ha demanat que en la propera Comissió de Seguretat intervingui una mediadora.

- Ignasi Bea (CUP-PC) ha demanat a Conesa si s'obrirà un expedient als responsables de la retirada de plaques d'alcaldes franquistes. L'alcaldessa ha respost afirmativament i ha matisat que, tot i que comparteix la causa de l'acció, no està d'acord amb el mètode.

- Ramon Piqué (CUP-PC) i Roser Casamitjana (ICV-EUiA) han demanat a l'equip de govern que faciliti a les AMPA l'adquisició de cadires per celebrar les festes de fi de curs. La resposta els arribarà en la propera comissió informativa.

- Aldo Ciprián (C's) ha demanat al regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, quina és la finalitat d'una 'caixa' instal·lada a les Planes. El regidor ha explicat que es tracta d'un mòdul experimental autosuficient fruit d'un acord entre la UPC i el consistori.

El portaveu de C's també ha demanat que es reforci la seguretat a Valldoreix i a la Floresta.

- Sergio Blázquez (C's) ha demanat que s'elimini el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat, que atribueix directament l'alcaldessa Mercè Conesa. El regidor creu que tots els guardons s'han d'entregar després de la deliberació d'un jurat.

- Èric Gómez (ERC-MES) ha demanat a l'equip de govern en quin punt es troben els tràmits per tributar directament a l'Agència Tributària Catalana. Conesa li ha explicat que és una operació que s'ha de consensuar i coordinar amb el govern.

- Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha insistit a conèixer la diferència de preu entre els bitllets únics dels serveis de busos a Valldoreix, més car, i Sant Cugat. Es tracta d'una pregunta que ja va fer al ple de desembre i que encara no ha tingut resposta. El tinent d'alcalde de Mobilitat, Damià Calvet, ha explicat que li contestarà per escrit.

També en clau de mobilitat, el regidor republicà ha traslladat a l'equip de govern queixes veïnals sobre les línies de bus que travessen Coll Favà on, assegura, no hi ha puntualitat i hi ha errors a les pantalles informatives. També ha demanat que es redueixi la velocitat permesa entre els cinemes i la rotonda del Rotary, ja que és una zona escolar.

- Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat si la Pedrera Berta està ja a nom de l'Ajuntament. Se li respondrà en comissió informativa.

- Pere Soler (PSC) ha lamentat que el Punt Verd de Can Magí sigui subjecte de robatoris i ha demanat que es millori la instal·lació de les càmeres de seguretat. També ha demanat si, després que l'Estat espanyol hagi obert convocatòria de places de funcionari, això afecta Sant Cugat. De tot plegat se li informarà en comissió informativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.