El PSC reclama tenir presents els treballadors de Ferrovial a Delphi en les negociacions


  • Comparteix:

Els treballadors de Ferrovial estan subcontractats a la planta de Delphi de Sant Cugat

Els treballadors de Ferrovial estan subcontractats a la planta de Delphi de Sant Cugat

El PSC reclama que es tinguin presents els treballadors de Ferrovial a Delphi de Sant Cugat en el procés de negociació del futur de la planta de la nostra ciutat. Són una norantena d'empleats subcontractats que s'encarreguen de la neteja i el manteniment de la maquinària de Delphi.

Els treballadors de Ferrovial van mostrar la setmana passada la preocupació per la seva situació laboral, ja que asseguren que no se'ls té en compte en les negociacions ni es preveu una solució en cas de tancament definitu de la planta. El portaveu del PSC, Pere Soler, ha expressat el suport a aquest col·lectiu.

Pere Soler

Mostrem el suport als treballadors de Ferrovial, perquè són una peça clau. Si hi ha una reindustrialització, cal tenir present que caldrà quedar-se amb treballadors de Ferrovial.


Aquest dijous els treballadors de la companyia subcontractats a Delphi han anunciat que, si no es posa fil a l'agulla a la seva situació, faran vaga a partir de dimarts vinent. La data coincideix amb el dia que Delphi presentarà l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) sobre els 540 empleats contractats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.