El PP demana reobrir al trànsit el túnel del passeig de Can Brou


  • Comparteix:

Vista del túnel / Foto: Google Maps

Vista del túnel / Foto: Google Maps

El PP demanarà a l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix que es reobri al pas de vehicles el túnel del passeig de Can Brou, a tocar de l'institut Arnau Cadell, tancat des del febrer. L'EMD de Valldoreix va prendre la mesura després de les diferents queixes que havien rebut des de la direcció de l'institut i l'AMPA del centre educatiu, que consideraven que no era un pas segur per als alumnes que l'utilitzaven, ja que l'espai per on passaven els vianants i els vehicles era simultani i no hi havia una vorera ben establerta amb prou marge de seguretat. Des del PP es considera, però, que aquesta restricció comporta en les hores punta 'cues quilomètriques que fan impossible la circulació fluïda' al voltant de l'estació de FGC, el camp de golf i la rotonda de Can Cadena.

El partit veu 'imprescindible' que es garanteixi la seguretat de tots els usuaris de la via pública, però que això no ha d'anar en detriment de la mobilitat. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, assegura que la restricció està comportant greus problemes de mobilitat.

Álvaro Benejam

El problema de mobilitat que ocasiona una decisió urbanística està perjudicant molt els usuaris, que cada matí i cada tarda han de patir les cues.


El pas és ara només de vianants i l'entrada al passeig de Can Brou, que és la continuació del túnel, es fa des del passeig de Valldoreix i es converteix així en un carrer sense sortida. Els veïns d'aquesta via podran només utilitzar-la per entrar als aparcaments.

El carrer va ser durant anys una via de doble sentit, però l'EMD va prohibir ja fa un temps el pas de vehicles per aquest túnel en els horaris d'entrada i sortida escolar. Més tard, es va instal·lar un senyal de prohibit el pas des del cantó de l'institut on s'especificava que només els veïns hi podien passar. Ara, segons ha explicat l'EMD a Cugat.cat, hi ha un mur que no permet circular-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.