Convergència vol que Sant Cugat alci la veu a favor d'abolir la prostitució


  • Comparteix:

El ple debatrà sobre prostitució / Foto: ACN

El ple debatrà sobre prostitució / Foto: ACN

Convergència portarà al ple municipal de l'abril una moció en què reclama que Sant Cugat entri a formar part de la Xarxa de Ciutats Lliures de Tràfic de Dones, Nenes i Nens destinats a la Prostitució. Els convergents volen abolir aquesta pràctica a la ciutat en comptes de regular-la perquè consideren la prostitució com un cas més de violència de gènere.

El grup municipal de Convergència segueix les tesis d'altres ciutats de l'Àrea Metropolitana, com Sant Boi i Santa Coloma de Gramenet, que plantegen l'abolició de la prostitució en comptes de la seva regulació, com defensen altres alcaldesses, entre elles la de Barcelona, Ada Colau.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, defensa que la prostitució és un atac als drets humans que cal eradicar.

Susanna Pellicer

No estem d'acord amb la possibilitat que es reguli la prostitució. És una mostra més de violència de gènere. No és una manera que elles visquin millor sinó reconèixer una situació que és una manca de drets humans impressionant.


El text planteja que el consistori dugui a terme accions de sensibilització per conscienciar la població que la prostitució és una mostra més de violència de gènere i explotació sexual. També recorda al govern espanyol la necessitat d'aplicar lleis més restrictives que acabin de manera efectiva amb el tràfic de persones amb fins d'explotació sexual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.