Sant Cugat donarà suport al Centro Castellano Manchego en la commemoració de la mort de Cervantes


  • Comparteix:

Il·lustració d'un exemplar del 'Don Quixot', l'obra cabdal de Cervantes / Imatge: Fons antic de la Universitat de Sevilla

Il·lustració d'un exemplar del 'Don Quixot', l'obra cabdal de Cervantes / Imatge: Fons antic de la Universitat de Sevilla

L'Ajuntament donarà suport al Centro Castellano Manchego en la commemoració del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes en les Setmanes Culturals de l'entitat. La decisió és fruit d'una moció original del PP amb la incorporació esmenes d'ERC-MES i ICV-EUiA. Tots els partits han donat suport a la iniciativa, excepte la CUP-PC, que s'ha abstingut.

ESCOLTA-HO

Segons la moció aprovada, s'inclourà en les converses entre l'Ajuntament i el centre per elaborar un conveni la possibilitat d'afegir activitats literàries referenciades.També es traslladarà a la comissió de Cultura de la ciutat la possibilitat d'organitzar activitats sobre Cervantes. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha defensat el caire cultural de la proposta.

Álvaro Benejam

La moció és una posició a favor de la cultura i així també entenc les esmenes presentades.


La moció aprovada recull que es traslladarà a l'Institut Cervantes que assumeixi, a partir de l'escreix pressupostari que gaudeix aquest any, part del finançament de les activitats de les entitats culturals originàries de Castella-la Manxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.