La CUP porta a la Taula de Mobilitat propostes per millorar el servei d'autobús a la Floresta i les Planes


  • Comparteix:

Un dels autobusos híbrids que circulen a Sant Cugat

Un dels autobusos híbrids que circulen a Sant Cugat

La CUP ha fet arribar a la Taula de Mobilitat una sèrie de propostes per millorar el servei d'autobús a la Floresta i les Planes. Entre les iniciatives que proposen, hi destaquen la incorporació d'un segon vehicle a les línies L3 i L4, la modificació de recorreguts per altres de més segurs i la millora de la ubicació de les parades i de la informació transmesa a través de les marquesines.

La CUP ha elaborat les propostes arran d'inquietuds extretes dels consells de barri de la Floresta i amb la col·laboració dels usuaris. Tot plegat ha tingut la implicació del vocal a l'EMD del partit i conductor d'autobús, Ferran Margineda, que ha explicat que els plantejaments es presenten per encetar el treball.

Ferran Margineda

És una proposta de mínims, però entenem que a partir d'aquí podríem començar a fer més coses. Veiem com evoluciona tot el poble en temes de mobilitat, però la Floresta s'estanca.


La setmana passada, el partit va alertar dels problemes que podia generar la reducció de places a l'autobús de la línia L3. Segons la formació, els nous vehicles tenen una capacitat de 24 places en lloc de les 39 que tenien fins ara, un fet que ha provocat que hi hagués passatgers que no poguessin viatjar per manca d'espai.

Dia d'Europa
La CUP demana a l'Ajuntament que no participi en la celebració del Dia d'Europa, que té lloc dilluns vinent, per protestar contra el paper de la Unió Europea (UE) en la crisi dels refugiats i l'enduriment de les lleis migratòries. Els independentistes també lamenten l'estat de les negociacions del TTIP amb els Estats Units i asseguren que el projecte comunitari no és 'de progrés ni de consens'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.