Convergència proposarà crear una comissió informativa sobre el PGM de Valldoreix al ple de maig


  • Comparteix:

El titular d'Urbanisme, Damià Calvet, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig / Foto: Localpres

El titular d'Urbanisme, Damià Calvet, i el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig / Foto: Localpres

El grup municipal de Convergència presentarà, com va avançar en roda de premsa el tinent d'alcalde d'Urbanisme, una moció al ple d'aquest mes per crear una comissió informativa especial per analitzar la modificació del PGM a Valldoreix i altres punts del municipi. La proposta arriba després que alguns partits de l'oposició i entitats de Valldoreix hagin anunciat que interposaran un contenciós-administratiu contra l'Ajuntament per presumptes irregularitats en l'execució d'aquest canvi de planejament. L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Gent x Valldoreix, ICV, MES, el PSC, la CUP i Procés Constituent són els signants de la demanda i reben el suport de Mou-te per Valldoreix, ERC, C's i el PP.

Segons fonts dels demandants, el jutjat ha admès a tràmit la proposta de demanda i ara ha sol·licitat la documentació necessària a les dues parts per després estimar si obre una causa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.