Mireia Ingla i Èric Gómez (ERC) repeteixen a les llistes per a les eleccions espanyoles del 26J


  • Comparteix:

Èric Gómez i Mireia Ingla / Foto: Localpres

Èric Gómez i Mireia Ingla / Foto: Localpres

Els regidors d'ERC-MES Mireia Ingla i Èric Gómez repetiran candidatura a les llistes d'ERC per a les eleccions espanyoles del 26 de juny. Ingla acompanyarà el jutge Santiago Vidal a la candidatura per al Senat i Gómez serà de nou el número 11 a la llista per Barcelona al Congrés espanyol. En les eleccions passades, els dos santcugatencs no van aconseguir representació a les cambres espanyoles.

Ingla, també portaveu del grup municipal, assegura que la formació traslladarà de nou a les Corts espanyoles la necessitat de fer complir 'el mandat' obtingut arran dels resultats de les eleccions catalanes del 27 de setembre. La republicana, a més, creu que les formacions que concorren a aquests comicis han de deixar clar amb qui estan disposats a pactar abans de la cita electoral.

Mireia Ingla

N'hi ha que no tenen manies i d'altres que només saben governar a cop de majoria absoluta. Els partits estatals mai no podran respondre a les necessitats que tenim de país.


El regidor i secretari de política municipal d'ERC, Èric Gómez, ha explicat que el partit confia que els catalans els faran la mateixa confiança que en els comicis espanyols anteriors.

Èric Gómez

A Catalunya sí que vam demostrar que ens podíem posar d'acord i que tenim un projecte per a la república catalana.


El partit concorre a les eleccions repetint el missatge 'el futur del país passa per la construcció de la república catalana'. Gabriel Rufián tornarà a encapçalar la candidatura republicana seguit per Joan Tardà (2) i Esther Capella (3).

Bernat Picornell mantindrà el nomenament per designació directa que el Parlament de Catalunya va aprovar per ple el gener passat i, per tant, té assegurada la continuïtat com a senador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.