Gavaldà deixa la vocalia de l'EMD per motius personals i l'assumeix Elena Degollada


  • Comparteix:

Xavier Gavaldà i Elena Degollada.

Xavier Gavaldà i Elena Degollada.

El vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà, formalitzarà aquest dijous, a la junta de veïns, la renúncia al càrrec per motius personals i professionals. L'assemblea de CDC d'aquest dimecres ha decidit que Elena Degollada li agafi el relleu.

Xavier Gavaldà és vocal de l'entitat descentralitzada des de 2011, amb l'equip de govern de Josep Puig (CiU-Actuem). Des de llavors ha assumit la cartera d'Economia, Serveis Generals, Gestió, d’Equipaments estratègics i Pla d’Actuació Municipal, i a l'actual mandat, ha sumat la de Participació Ciutadana. Gavaldà afirma que prefereix cedir el càrrec a algú amb més disponibilitat.

Xavier Gavaldà

Projectes nous no em permeten dedicar el 100% a Valldoreix. És millor deixar pas a algú que hi destini la implicació necessària.


L'elecció dels noms dels vocals a Valldoreix funciona per designació directa del partit. En aquest cas, la proposta de CDC ha estat Elena Degollada, que assumirà la vacant de Gavaldà a qui ha agraït la feina feta a la junta de veïns de l'EMD.

Degollada afirma que vol continuar la línia de treball del seu antecessor.

Elena Degollada

Primer vull veure quina és la situació. M'estic posant en situació i és aviat per plantejar-me reptes.


La junta de veïns de Valldoreix d'aquest dijous formalitzarà la renúncia de Gavaldà i anunciarà la proposta de CDC de substitució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.