El ple municipal cedeix a la Generalitat els terrenys per ubicar els barracons de la nova escola


  • Comparteix:

Els terrenys marcats en vermell són els que se cediran a la Generalitat per ubicar els mòduls de l'escola / Foto: Google Maps

Els terrenys marcats en vermell són els que se cediran a la Generalitat per ubicar els mòduls de l'escola / Foto: Google Maps

El ple municipal ha aprovat la cessió dels terrenys a la Generalitat perquè comenci a instal·lar els barracons de la dotzena escola de Sant Cugat. La porció de terreny on estaran instal·lats els mòduls està a tocar de l'escola l'Olivera, al barri de Volpelleres. Un cop el tràmit ha passat pel plenari aquest dilluns, el govern podrà iniciar els treballs perquè la nova escola comenci a funcionar el curs vinent. Els partits han votat a favor tret del PP, que s'ha abstingut.

ESCOLTA-HO

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat aquest tràmit.

Damià Calvet

Es tracta de posar a disposició de la Generalitat l'espai al costat de l'escola l'Olivera per instal·lar els mòduls que serviran de manera transitòria per posar en funcionament la dotzena escola.


Està previst que el centre comenci a funcionar a partir del proper curs, que comença classes el 12 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.