La creació d'un nou partit s'imposa a CDC Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de les votacions / Foto: Convergència Sant Cugat

Un moment de les votacions / Foto: Convergència Sant Cugat

El 'superdissabte' a Sant Cugat ha optat per la creació d'un nou partit com la millor opció per a CDC, ja que el 72% dels militants i simpatitzants amb dret a vot ha preferit iniciar una formació política. De la mateixa manera, el 60% dels militants que ha exercit el seu vot a la seu de CDC a Sant Cugat per decidir el cap de llista de la formació a les eleccions espanyoles del 26 de juny ha elegit Francesc Homs en detriment de Sílvia Requena.

El 'superdissabte' a Sant Cugat ha reunit 206 militants i simpatitzants que han dit la seva sobre el procés de refundació del partit. D'aquests, 149 prefereix la creació d'una formació política i 54 la renovació de l'actual partit.

A més, 125 militants s'han pronunciat a la ciutat sobre el cap de llista per a les eleccions espanyoles. Francesc Homs ha obtingut 76 vots i Sílvia Requena 46. El procés també ha registrat en les dues preguntes dos vots en blanc i un nul.

El president de CDC a Sant Cugat, Joan Maria Terribas, s'ha mostrat satisfet amb el resultat de la jornada, tant pel que fa a incidències com a participació.

Joan Maria Terribas

Realment ha estat una jornada sense punts negatius. Molt bona participació, amb militants que feia temps que no vèiem i molts simpatitzants. Un 30% del vot emès és de simpatitzants.


La jornada de votacions de CDC a Catalunya ha confirmat Francesc Homs com a candidat per a les eleccions espanyoles del 26 de juny i un 68% dels gairebé 14.000 militants i simpatitzants que han votat ha optat per la creació d'un nou partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.