Can Cabassa, el procés participatiu de Can Barata i l'espai Pere Grau, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

El ple acaba amb el torn de precs i preguntes

El ple acaba amb el torn de precs i preguntes

Can Cabassa, el procés participatiu de Can Barata i l'espai Pere Grau són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Álvaro Benejam (PP) pregunta a l'alcaldessa Pla de Seguretat del municipi, una petició que ja va fer al ple de març. Segons Conesa, s'està acabant de revisar i hauria d'estar enllestit al juny.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat que a l'espai Pere Grau de les Planes les arestes de les astes que hi ha es folrin per seguretat. El president del consell de barri del districte, Joan Puigdomènech, assegura que s'hi està treballant.

Sergio Blázquez (C's) ha demanat que s'elabori una calendarització per millorar la situació de les voreres.

Aldo Ciprián (C's) ha lamentat la incertesa que viuen els veïns Can Cabassa pel planejament urbanística de la zona. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha recordat que està en marxa un procés participatiu al respecte.

D'altra banda, el portaveu de C's ha qüestionat l'àmbit d'acció del departament de Premsa de l'Ajuntament. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, assegura que l'àrea segueix la vida pública que fa l'alcaldessa en nom de Sant Cugat.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) va demanar informació sobre la situació quant al subministrament d'aigua a Can Barata i encara no se li ha facilitat. L'alcaldessa assegura que tindrà una diagnosi de la situació abans de la celebració aquest dimecres del Consell de Barri de Centre Est.

Ramon Piqué (CUP-PC) ha explicat que des de la Floresta s'ha posat en marxa un butlletí per explicar què es fa al Consell de Barri.

Ignasi Bea (CUP-PC) vol que la Comissió per l'estudi de l'aigua arribi a bon port abans de l'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.