El PSC vol un nou ús per a l'edifici de l'antic ajuntament i convertir el Catalunya també en institut


  • Comparteix:

El PSC ha presentat les propostes en roda de premsa aquest dimecres

El PSC ha presentat les propostes en roda de premsa aquest dimecres

Dotar de més usos l'edifici de l'antic ajuntament i convertir l'escola Catalunya també en institut són algunes de les propostes per als barris del Centre-Oest i de Mira-sol que el PSC ha tramitat a través dels pressupostos participatius, que ara resten a l'espera de validació tècnica. El socialistes també plantegen millores en la mobilitat d'aquests dos districtes i la cobertura de la pista esportiva de l'escola Joan Maragall.

El PSC considera que el barri del Centre-Oest està mancat d'espais culturals i creu que una opció per redreçar aquesta situació és posar en marxa un espai polivalent a la planta baixa de l'edifici de l'antic ajuntament a la plaça de Barcelona. La proposta socialista també preveu l'arranjament de la planta baixa d'aquest immoble, que serviria d'element dinamitzador de la zona, com ha explicat el portaveu socialista, Pere Soler. En paral·lel, es farà arribar a la comissió del nomenclàtor una proposta de nom per a aquest espai.

Pere Soler

Ens agradaria retre un homentge al primer alcalde democràtic de la ciutat i proposarem que aquest espai dugui el nom d'Àngel Casas.


En aquest barri, el PSC també vol millorar les voreres del passeig de Valldoreix i evitar el pas dels autobusos urbans per la superfície de la plaça de Lluís Millet amb la reubicació de la parada. D'altra banda, el partit creu que cal estudiar la connexió dels barris del pla de la Pagesa amb el barri del Colomer. En aquest districte, el PSC planteja, a més, un estudi sobre la possibilitat de cobrir la pista esportiva de l'escola Joan Maragall.

A la zona de Mira-sol, destaca la proposta d'estudiar l'ampliació de l'escola Catalunya perquè també sigui institut de manera que pugui ser el centre de referència de secundària, una vegada s'hagi formalitzat el trasllat de l'institut Leonardo da Vinci, centre que exerceix aquesta funció actualment a la zona. La resta de propostes per a aquest indret del municipi tenen a veure amb la mobilitat, com la creació de noves zones d'aparcament a tocar del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Mates i la del tanatori municipal. Per últim, el PSC planteja la creació d'una zona d'esbarjo per a gossos al Parc Central, a la zona de Can Mates.

El PSC també havia presentat una bateria de propostes relacionades amb el barri de Can Barata. En total, el partit ha presentat nou propostes als pressupostos participatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.