El PSC defensa la legitimitat dels partits per presentar propostes als pressupostos participatius


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Pere Soler

El portaveu del PSC, Pere Soler

El PSC assegura que els partits tenen dret a fer propostes de millora per a la ciutat a través dels pressupostos participatius, ja que 'enlloc està escrit' que no es pugui fer. Els socialistes lamenten la crítica que ERC-MES ha fet en aquest sentit i l'atribueixen a 'la impotència' dels republicans de no poder presentar propostes arran del pacte d'estabilitat pressupostària que tenen amb Convergència.

El portaveu dels socialistes, Pere Soler, assegura que les propostes que han fet arribar al procés participatiu provenen d'iniciatives d'entitats i veïnals.

Pere Soler

Entenem que ERC-MES estigui lligada de mans i peus per l'acord d'estabilitat pressupostària. Són propostes que ens han arribat d'entitats i del veïnat.


Dotar de més usos l'edifici de l'antic ajuntament, convertir l'escola Catalunya també en institut i plantejar millores en la mobilitat són algunes de les propostes que el PSC ha tramitat a través dels pressupostos participatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.