La CUP acusa el govern de poca voluntat per tirar endavant el Pacte per la Nit


  • Comparteix:

Una reunió per debatre el Pacte per la Nit / Imatge d'arxiu

Una reunió per debatre el Pacte per la Nit / Imatge d'arxiu

La CUP alerta que el govern municipal no té una voluntat real perquè les reunions del Pacte per la Nit siguin un espai de treball que vagin més enllà d'una audiència pública. El cupaires acusen l'equip de govern de no preparar les sessions i de manca de transparència amb la documentació requerida. L'Associació de Veïns Sant Cugat Centre i la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular ja van lamentar a finals d'abril 'la inoperativitat' del debat del Pacte per la Nit.

El membre de la CUP Pau Sánchez també ha alertat de la falta de rigor en les reunions.

Pau Sànchez

Aquestes trobades no estan sent més que unes auditories on els veïns es queixen i l'Ajuntament escolta. No hi ha una voluntat de pacte, ni de treball conjunt, ni de tirar endavant. Aquestes reunions no es convoquen formalment ni hi ha acta del dia.


Els cupaires recorden que en l'elaboració del primer Pacte per la Nit es van convocar nombroses reunions dels tres grups de treball dirigides i preparades per l'equip tècnic amb voluntat de treball i entesa entre els membres que en formaven part. En canvi, segons la formació, en aquesta segona edició, que va començar a finals de febrer, encara no s'ha fixat una data per a un proper contacte.

La CUP denuncia que en les darreres setmanes l'equip de govern ha posat traves en els actes organitzats per diverses entitats de Sant Cugat, com el canvi d'ubicació dels actes de celebració del 30è aniversari de l'esplai Pica-Roca i d'Andança de l'Esbart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.