ERC-MES reclama al govern un compromís ferm per protegir les persones en situació d'emergència social


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

ERC-MES reclama un compromís ferm del govern municipal per protegir els drets fonamentals dels ciutadans i perquè cap família es quedi sense subministrament d'aigua i llum. Els republicans volen que l'alcaldessa, Mercè Conesa, exerceixi una 'forta mesura de pressió' en aquest sentit, com ja va aprovar durant el ple municipal de maig.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, també demana que s'obligui les entitats financeres a cedir forçosament els pisos buits.

Mireia Ingla

El que volem és que hi hagi un compromís explícit del govern de la ciutat per protegir els drets fonamentals dels ciutadans i és per això que demanem que no es talli la llum ni l'aigua a cap família i s'obligui a les entitats financeres a la cessió obligatòria dels pisos buits.


L'Ajuntament va rebutjar al maig durant el ple municipal l'anul·lació del Tribunal Constitucional (TC) d'alguns punts de la llei de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. Tots els partits, tret de C's i el PP, van criticar llavors la manca de sensibilitat social del govern espanyol.

Els republicans aposten perquè l'Ajuntament engegui una campanya d'informació perquè els ciutadans coneguin tots els seus drets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.