El PP sol·licitarà al ple la bonificació dels Túnels de Vallvidrera per als santcugatencs


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera / Foto: Túnels Vallvidrera

Túnels de Vallvidrera / Foto: Túnels Vallvidrera

El PP portarà al ple d'aquest mes una moció per sol·licitar una bonificació per als santcugatencs que utilitzen els Túnels de Vallvidrera. La moció proposa instar el Parlament perquè el grup de treball de reordenació dels peatges consideri bonificar, amb un mínim del 50%, el peatge dels Túnels de Vallvidrera a les persones que acreditin estar empadronades a Sant Cugat.

La formació afirma que el pagament dels túnels suposa un greuge econòmic 'molt important' per als santcugatencs que es mouen en cotxe fins a Barcelona i lamenta que els governs convergents de la ciutat no hagin avançat en aquesta matèria durant 15 anys. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha carregat contra l'exalcalde i exconseller Lluís Recoder.

Álvaro Benejam

Lluís Recoder, anterior alcalde a Mercè Conesa, es va comprometre a fer alguna cosa en aquest sentit i no ho va fer. Ni tan sols quan va ser conseller de Territori. Per això nosaltres ho seguim reclamant.


El partit recorda també en el seu text que l'equip de govern es va comprometre a sol·licitar la inclusió de Sant Cugat a la zona tarifària 1 fa gairebé dos anys i que encara no s'ha fet res al respecte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.