El ple aprova que Engrunes s'encarregui del servei de recollida de voluminosos municipal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de recollida de voluminosos / Foto: Feicat

Imatge d'arxiu de recollida de voluminosos / Foto: Feicat

El ple municipal ha donat el vistiplau perquè l'adjudicació del nou sistema de recollida de voluminosos, que es durà a terme al carrer i no als domicilis com fins ara, recaigui en Engrunes. El contracte és de quatre anys més dos possibles pròrrogues i té un cost anual de 813.906 euros i un cost d'obres de 253.234, tot sense incloure l'IVA. És la primera vegada que el concurs estava obert només a companyies d'inserció laboral

ESCOLTA-HO

A partir d'ara, els ciutadans hauran de dipositar els residus voluminosos al costat dels contenidors més propers a casa seva el dia i l'hora corresponents. La recollida es farà per sectors i dies concrets, amb un freqüència mínima de recollida de dos dies per setmana al nucli urbà i d'un dia als districtes.

A part del nou sistema de recollida de voluminosos, Sant Cugat també ha adjudicat el nou sistema de recollida del cartró comercial, la fracció vegetal i les selectives especials. A més, el contracte inclou la gestió del Punt Verd del centre, el mini Punt Verd del mercat de Torre Blanca i el Punt Verd mòbil, on s'incorpora el manteniment interior i exterior de les instal·lacions.

Nova 'app'
L'Ajuntament crearà una aplicació per a mòbils per posar en contacte santcugatencs que vulguin desfer-se de voluminosos. D'aquesta manera, es podrà donar una segona vida a diferents objectes sense necessitat que l'empresa encarregada de la recollida de voluminosos hagi de recollir-los prèviament. L'intercanvi de voluminosos entre ciutadans no podrà implicar cap tipus de transacció econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.