El Dia de l'Orgull Gai, la celiaquia i Can Barata, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

Una imatge del ple

Una imatge del ple

La bandera de l'arc de Sant Martí, les campanyes de sensibilització sobre la celiaquia i el subministrament d'aigua a Can Barata són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Èric Gómez (ERC-MES) ha preguntat si l'Ajuntament penjarà la bandera de l'arc de Sant Martí dimarts que ve amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull Gai. L'alcaldessa, Mercè Conesa, li ha respost afirmativament.

Ramon Piqué (CUP-PC) ha preguntat per què encara no s'ha incorporat a l'ordre del dia punts de dació de compte dels temes abordats al consell de barri. El comissionat de Participació, Joan Puigdomènech, assegura que s'incorporarà.

Pere Soler (PSC) ha demanat que s'informi en comissió informativa com va la creació de la figura dels vigilants cívics i també vol que se li faciliti les imatges en vídeo del ple.

Sergio Blázquez (C's) s'ha interessat per l'estat de la moció per engegar campanyes de sensibilització sobre la celiaquia.

Aldo Ciprián (C's) ha demanat si es podrà connectar Can Barata amb la xarxa d'aigua. A més ha demanat que des de Presidència s'informi als grups de tots els actes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.